Cookies og privatlivspolitik


Cookies på aggerbeck-terapi.dk


Cookies er nødvendighed for at få info om, hvordan du bruger denne hjemmeside, så Aggerbeck Terapi kan forbedre den både for dig og for andre.Cookies bruges primært til trafikmåling.

 Her kan du se, hvordan cookies bruges på aggerbeck-terapi.dk:

  • Jeg bruger Google AdWords og Google Analytics, som hjælper mig med at måle effekten af den digitale annoncering.
  • aggerbeck-terapi.dk benytter tjenester fra MailChimp for vise dig nyhedsbreve og for at gøre det nemt at interagere med Facebook.

 

Privatlivspolitik


Dine personoplysninger tilhører dig. For at kunne arbejde effektivt som terapeut er der personoplysninger, jeg har behov for at behandle. Her kan du se, hvilke data jeg indsamler, og hvad jeg bruger dem til. Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til Annette Aggerbeck:ann.agg@mail.dk

 

Behandling af personoplysninger

Jeg behandler de personoplysninger, som du giver mig i forbindelse med din kontakt som klient eller kunde. Disse oplysninger behandler jeg for at kunne gennemføre administrative opgaver, som fx bekræftelse af tidsbestilling og fakturering. Det drejer sig om kontaktoplysninger i form af navn, telefon og e-mailadresse.

Andre oplysninger, jeg behandler, er notater i forbindelse med kontakten til klienter og kunder. Formålet med disse notater er at støtte og kvalitetssikre arbejdsprocesser i forhold til klienter og kunder.

Såfremt du har tilmeldt dig Aggerbeck Terapis nyhedsbrev, benytter jeg navn og e-mailadresse på en e-mailingliste via MailChimptil brug for udsendelse af informationsmails om fx kommende arrangementer og andre nyheder.

 

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Jeg sletter personoplysninger løbende og senest 5 år efter sidste kontakt. Du kan til enhver tid kræve dine oplysninger slettet ved at rette henvendelse til Annette Aggerbeck: ann.agg@mail.dk.

Dog opbevarer jeg navne og e-mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevetved at klikke på linket nederst i et af mine nyhedsbreve eller kontakte mig.

 

Dine rettigheder ifølge Persondataforordningen

I forbindelse med min behandling af dine personoplysninger har du følgende rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan jeg behandler dine personoplysninger
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet)

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved personlig henvendelse.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

 

Sikkerhedsforanstaltninger

Jeg opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Jeg har i den forbindelse implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod, at de hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det betyder, at jeg gemmer dine personoplysninger på en sikret computer, og jeg har opdaterede operativsystemer og antivirus. Oplysninger på papir gemmes til enhver tid aflåst, når de ikke er i brug.

Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende for at afgøre, om dine personlige oplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til mine klienters og kunders rettigheder.

 

Ændringer

Denne privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives her på siden.

 

Dataansvarlig

Aggerbeck Terapi
v/exam. psykoterapeut Annette Aggerbeck
Hovedgaden 55 B, 2. sal
2970 Hørsholm
Telefon: 4162 4232
E-mail: ann.agg@mail.dk



Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk