Karrierecoaching

Jeg coacher dig til at få det arbejdsliv, du ønsker, så du kan gå glad på arbejde.

Karrierecoaching gør dig afklaret

Uanset om du er i job eller ej, kan jeg hjælpe dig med at blive afklaret i forhold til dit fremtidige arbejdsliv. Karrierecoaching handler om, at vi sammen finder ud af, hvad der giver mening for dig, og hvordan du kommer derhen, hvor du glæder dig til at stå op om morgenen og gå på arbejde. Vores arbejdsliv er en del af vores identitet, så det betyder meget for os, at vi trives med det, vi arbejder med.

Karrierecoaching kan være for dig, hvis du fx:

  • ønsker nye udfordringer på din arbejdsplads
  • er i et dilemma om du skal skifte job eller blive
  • er blevet opsagt
  • er bange for at miste dit job
  • er kørt fast i din jobsøgning
  • ønsker et karriereskifte, men ikke ved, hvad du vil
  • er bange for at tage springet
  • overvejer at blive selvstændig, men mangler modet

Jeg er af den overbevisning, at vi kan mere, end vi ofte selv tror, og at vi altid har mulighed for at påvirke vores karriere i positiv retning.

Min egen karriere

Jeg vil fortælle dig lidt om min karriere, selvom den er atypisk, fordi det måske kan give dig håb, hvis du synes, det er svært lige nu.

Jeg har foretaget nogle skift i min karriere i forskellige aldre, og hver gang er mit arbejdsliv blevet endnu bedre. Selvom min fortælling kan lyde rosenrød, har min vej i arbejdslivet ikke været uden frustration.

Jeg startede på at læse jura, selvom jeg var i tvivl, om det var den rette uddannelse for mig. Jeg blev cand.jur. Fordi jeg fik gode karakterer, troede jeg, at arbejdet som jurist måtte være sagen for mig. Men efter 10 år, blandt andet nogle gode år i Justitsministeriet, følte jeg, at der skulle ske noget andet.

Fra jurist til journalist

Efter mange overvejelser kom jeg frem til, at jeg ville forfølge en gammel drøm. Jeg har altid været god til at skrive, og jeg skrev små historier allerede som barn. Så selvom mit liv var krævende med arbejde, hus, mand og små børn, gik jeg i gang med at uddanne mig til journalist. Allerede under uddannelsen stortrivedes jeg. Jeg blev headhuntet til et magasin og var chefredaktør, før jeg var færdig med uddannelsen.

Livet som selvstændig

Senere valgte jeg at blive selvstændig som freelancejournalist, fordi frihed i arbejdslivet er en stor værdi for mig.

Da jeg havde arbejdet omkring 10 år som journalist, fik jeg lyst til også at blive psykoterapeut, fordi jeg altid har interesseret mig for psykologi og havde interviewet et utal af psykologer og psykoterapeuter gennem årene.

Jeg har altid været optaget af at hjælpe andre, og jeg synes, at det terapeutiske arbejde virker meget meningsfuldt. Derfor tog jeg også en 4-årig uddannelse som psykoterapeut. Og det har jeg på ingen måde fortrudt. For mig er variation i arbejdslivet vigtigt.

I dag er jeg selvstændig, og jeg nyder, at mit arbejde er afvekslende. Jeg har klienter, holder foredrag, underviser, skriver artikler, bøger og blog. Jeg skal holde mange bolde i luften, men at skabe overblik og lave god struktur er blandt mine stærke sider.

Hvad har stor værdi for dig i arbejdslivet?

Få hjælp til dit arbejdsliv

Hvis du er utilfreds med dit nuværende arbejde, ikke har et arbejde, eller keder dig med det, du laver, så skal du vide, at det aldrig er for sent at gøre noget ved det. Det gælder om at tænke ud af boksen, for der er ofte muligheder, du måske ikke engang har tænkt eksisterede. Og det er ikke sikkert, at du behøver mere uddannelse.

Det kan være en stor hjælp at have en sparringspartner, der ikke kender dig, som din familie eller venner gør. En, der kan støtte dig i at få struktur på dine tanker og ønsker, og som kan hjælpe dig med at blive afklaret og motiveret til at gå efter dine karrieredrømme.

Jeg kan hjælpe dig med at lægge en konkret plan for, hvordan du kommer derhen, du ønsker. Og jeg kan støtte dig i at blive holdt på sporet og bevare motivationen hele vejen i mål.

Du er måske også interesseret i:
Individuel terapi
Stresscoaching

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort