Individuel terapi

Al personlig forandring kræver vilje. At du søger terapi viser, at du vil forandring, og at du vælger dig selv til.

Kan terapi hjælpe mig med at få det bedre?

Sådan spørger du måske dig selv, hvis du overvejer at gå i terapi. Som din psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med at få styr på dine tanker og følelser, så du kan få en hverdag med større indre ro og overskud.

Via terapeutiske samtaler kan du blive klogere på dig selv og finde ud af, hvad der skal til, for at du kan leve mere i overensstemmelse med dig selv og dine behov. Jeg kan hjælpe dig ind i en positiv opadgående spiral, hvor du kan blomstre i stedet for at lukke ned og begrænse dig selv i din livsudfoldelse.

Selvom vi prøver at løse vores personlige problemer, så godt vi kan, er det ikke alt, vi kan klare selv. Nogle gange har vi brug for hjælp, når vi har det svært.

Du er velkommen i terapi, uanset om du har problemer med depression, stress, angst eller ensomhed. Det gælder også, hvis du har udfordringer med din familie eller på arbejdet, som du har svært ved at klare på egen hånd. Jeg kan også hjælpe dig til at få det godt, hvis du har brug for hjælp til at håndtere sorg eller en akut krise.

Andre grunde til at vælge terapi kan være, at du er utilfreds med dit liv uden helt at vide, hvad du skal gøre ved det. Måske kæmper du med bekymringer eller tanker, du har brug for at få styr på. Det kan også være, at du mistrives, fordi du er selvkritisk og føler dig utilstrækkelig. Du kan have brug for hjælp til at finde troen på dig selv og få lettere ved at træffe beslutninger, der gavner dig. Du længes måske efter, at andre forstår og respekterer dig.

Hvis du stadig er i tvivl, om terapi er noget for dig, eller du er i tvivl, om jeg er den rette terapeut til at hjælpe dig, kan du bestille en gratis uforpligtende samtale ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

Du er velkommen i terapi, uanset om du taler svensk, norsk eller engelsk. I offer psychotherapy in English.

Jeg har især erfaring med:

Hvordan arbejder en psykoterapeut?

Når vi mødes første gang, afdækker vi det, du ønsker at ændre gennem terapien. Sammen arbejder vi mod at øge din indsigt i dig selv og styrke de ressourcer, du allerede har. Jeg arbejder fænomenologisk, som vil sige, at vi tager udgangspunkt i det, du bringer frem og oplever her og nu.

Jeg støtter dig i at mærke dig selv, sætte ord på og forstå dine følelser og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Alt sammen vigtigt for at du kan ændre det, der ikke fungerer for dig. Du vil få redskaber med hjem, som kan hjælpe dig i mål. Du kan se mig so din ledsager på rejsen mod et mere tilfredsstillende liv med glæde og balance.

Jeg har blik for, at vi er forskellige og dermed unikke som mennesker.

Det er vigtigt for mig at møde dig respektfuldt, empatisk og med en anerkendelse af dig og din nuværende situation. Når du bliver mødt, som den person du er, vil du få de allerbedste betingelser for at lære dig selv bedre at kende og udvikle dig positivt som menneske.

Jeg bruger blandt andet disse metoder:

Jeg er ud over at være psykoterapeut også specialist i skriveterapi. Det betyder, at du kan komme hurtigere i mål ved også at lave skriveøvelser, som jeg tilpasser til det, du ønsker at arbejde med i terapien. Øvelserne laver du hjemme efter hver session. Forskning viser, at det forkorter den tid, hvor man har brug for terapi. Så hvis du selv ønsker det, kan du vælge at få skriveøvelser med hjem. Det er helt op til dig.

Læs mere her:
Skriveterapi.dk/psykoterapi 

Du er måske også interesseret i:

Emotionsfokuseret terapi
Parterapi
Stresscoaching

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort