Om mig

Ethvert menneske har frihed til at vælge sin tilgang til livet

Hvem er Annette Aggerbeck?

Jeg er eksamineret psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Jeg har en 4-årig uddannelse fra EFT-Instituttet. Det betyder, at jeg har specialiseret mig i  emotionsfokuseret terapi (EFT).

Læs også:  Emotionsfokuseret terapi

Jeg har solid erfaring som psykoterapeut og som menneske. Det er vigtigt for mig at give dig redskaber, der kan hjælpe dig til det liv, du længes efter. 

Jeg har sat mig ind i flere metoder inden for psykoterapi, som jeg benytter mig af, så jeg kan skræddersy et forløb, der passer til netop dig.

Jeg tilbyder blandt andet skriveøvelser i tillæg til samtaleterapi, da jeg også er specialist i skriveterapi, som handler om at skrive om sine følelser ved hjælp af særlige skriveteknikker.

Læs mere: Psykoterapi med skriveterapi

Annette Aggerbeck har klinik i Hørsholm, Nordsjælland
Psykoterapeut Annette Aggerbeck har klinik centralt i Hørsholm, Nordsjælland

Min baggrund

Jeg har altid været videbegærlig, og det har ført til, at jeg har tre uddannelser. Den røde tråd i mit arbejdsliv er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til at få det så godt, som de overhovedet kan i deres liv.

Jeg er oprindelig cand.jur. og arbejdede i næsten 10 år som jurist, blandt andet i Justitsministeriet, hvor jeg tog mig af adoptionsansøgninger. Så blev jeg journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har skrevet artikler for landsdækkende medier i 20 år. Især emner inden for psykologi har min store interesse.

Jeg har altid interesseret mig for, hvorfor nogle mennesker blomstrer, mens andre mistrives i deres liv, til trods for at de lever under sammenlignelige vilkår. Og jeg har i mange år undersøgt, hvad der skal til for at ændre lidelse til tilfredshed og glæde. Derfor valgte jeg at tage en 4-årig uddannelse som psykoterapeut.

På de første to år af uddannelsen til psykoterapeut var intensiv egenterapi et krav, og de år har ikke alene betydet utrolig meget for min personlige udvikling og livskvalitet, men også for mit virke som psykoterapeut.

I dag arbejder jeg som journalist og psykoterapeut. Jeg elsker variationen i min hverdag, og det betyder, at jeg ikke bliver terapitræt, men kan være en engageret terapeut.

Mine tre uddannelser har jeg stor glæde af. Min jurabaggrund er en fordel, når jeg fx arbejder med klienter, der står midt i en skilsmisse. Og min uddannelse som journalist kommer mig også til gavn i mit arbejde som psykoterapeut, for eksempel i mit arbejde med par og deres indbyrdes kommunikation, da jeg har stor viden om kommunikation.

Jeg har klienter, hvor jeg både yder psykoterapi, coacher og rådgiver. Et eksempel er den midaldrende kvinde, der opsøger mig, fordi hun føler, at hun har spildt sit liv med kedelige jobs og aldrig har fået mand eller børn. Hun er deprimeret og ved ikke, hvad hun vil fremover og føler sig opgivet. Vi starter med terapi, hvor vi arbejder med depressionen, hendes selvopfattelse og overbevisninger om livet. Hun får øjnene op for sin indre organisering og begynder at se muligheder. Da hun får øje på, hvad hun vil, går jeg over til at coache hende i mål. Undervejs yder jeg også rådgivning. I dag har hun et job, hun elsker og et velfungerende liv.

Kontakt mig gerne

Som medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF) er jeg underlagt forskellige krav, der skal sikre kvaliteten af psykoterapi. Det gælder også tavshedspligt.

Vellykket psykoterapi og coaching afhænger især af, om der er en god kemi. Det viser forskning. Men det kan være svært at vide på forhånd, så derfor tilbyder jeg, at du kan få en gratis og uforpligtende telefonsamtale på 15 minutter. Så kan du danne dig et indtryk af mig og bedre vurdere, om vi er det rette match. Udfyld gerne formularen nederst på siden, og så vil jeg ringe dig op.

De allerbedste hilsner

Annette Aggerbeck

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort