fbpx

Gennem livet støder vi på udfordringer, der gør livet svært. Det sker for os alle. Vi er ofte overbeviste om, at vi skal klare alt selv. Men hvis vi ikke har lært, hvordan vi løser de ting, der er vanskelige for os, svarer det til, at vi kaster os i vandet for at svømme uden at have lært det først. Vi kæmper for at klare vores udfordringer selv, men vi får det ikke bedre. Derfor har vi nogle gange brug for hjælp til at ændre det i vores liv, der ikke fungerer for os.

 

Måske har du det dårligt, og du ved ikke helt, hvad det handler om. Det hjælper jeg dig gerne med at finde ud af, så du kan komme i gang med at gøre noget ved det. Eller måske ved du godt, hvad det handler om – det kan være, at du har et lavt selvværd, oplever angst, depression, stress, ensomhed eller på anden måde mistrives. Måske hænger du fast i gamle mønstre eller vaner, som du ønsker at ændre på. Måske har du problemer i dit parforhold eller i andre relationer. Eller du er i krise som følge af en skilsmisse, en sorg, alvorlig sygdom, en ulykke eller en fyring. Så tager vi udgangspunkt i det – og det, du ønsker at forandre.

Der kan være mange grunde til at søge terapi. Måske kan du genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Jeg har ofte en følelse af at være forkert og utilstrækkelig.
  • Jeg har svært ved at træffe beslutninger.
  • Jeg føler mig trist, angst eller stresset.
  • Jeg har svært ved at finde mål og mening med mit liv.
  • Jeg bekymrer mig så meget, at det gør livet svært.
  • Jeg har svært ved at sige fra og være tydelig over for andre.
  • Jeg har præstationsangst og er bange for at begå fejl.
  • Jeg er tit irriteret, frustreret eller vred.
  • Jeg har problematiske forhold til andre mennesker.


Book tid online