fbpx
Parterapi


Der kan være mange grunde til at søge parterapi. Måske overvejer I terapi, fordi:

  • I har svært ved at kommunikere
  • I har uløste konflikter
  • I har destruktive magtkampe
  • I har opslidende skænderier
  • I har mistet gnisten
  • Utroskab er ved at ødelægge jeres forhold
  • En af jer føler sig taget for givet
  • I overvejer skilsmisse

 

Vi ønsker alle at opleve varig kærlighed, støtte og fællesskab i vores parforhold. Nogle gange har vi brug for hjælp, for at det kan lykkes.

Når vi har en krise i parforholdet med fx destruktive konflikter, findes løsningen ikke alene i at få værktøjer til at blive bedre til at forhandle og kommunikere. Konflikter er som regel kun toppen af isbjerget. Under vandoverfladen gemmer det egentlige problem sig. Den del af isbjerget, som man ikke kan se. Det egentlige problem er, at man som par har mistet den følelsesmæssige kontakt. Problemer i parforholdet kan handle om, at I dybest set ikke er følelsesmæssigt trygge ved hinanden.

Emotions Fokuseret Parterapi går et spadestik dybere end selve konflikterne, så I kan blive klogere på jer selv og hinanden. Få øje på, hvad der rent faktisk er på spil i jeres parforhold. Så I kan skabe et trygt fundament for varig tilknytning og kærlighed.

I terapien fokuserer jeg på at styrke de følelsesmæssige bånd mellem jer. Det gør jeg ved at identificere de negative mønstre i jeres samspil og støtte jer i at forandre dem. Negative mønstre nedbryder den gensidige tillid og forstærker følelsen af sårbarhed og isolation.  I terapien arbejder vi med disse mønstre, og med at I bliver mere tydelige i jeres følelsesmæssige signaler, så kærlighed og medfølelse bliver jeres foretrukne kommunikationsform.

Som jeres terapeut hjælper jeg jer til at fortstå hinanden, rumme hinandens forskelligheder og kommunikere hensigtsmæssigt. I løbet af en parterapi session har jeg fokus på at lytte til jer begge, så I hver især føler jer hørt og forstået.

Emotions Fokuseret Parterapi kan bruges ved alle typer af kriser og problemer i parforholdet.

Om Emotions Fokuseret Parterapi:

Emotions Fokuseret Parterapi er baseret på mange års videnskabelige studier og har vist så gode resultater, at New York Times har kåret Emotions Fokuseret Parterapi som den mest effektive form for parterapi. Undersøgelser viser, at helt op til 75 procent af de par, der har været igennem denne form for terapi, har fået det langvarigt bedre i deres parforhold. Til trods for at terapimetoden endnu ikke er så udbredt i Danmark, har den vundet stort indpas på verdensplan.

I behøver ikke være par

I kan også vælge at gå i parterapi, selvom I ikke længere er et par. Måske er I skilt og har fælles børn, som I har svært ved at samarbejde omkring. Her kan parterapi også bane vejen for bedre kommunikation og samarbejde.

Jeg hjælper også voksne børn og deres forældre med at løse deres indbyrdes problemer.

Kontakt mig for tidsbestilling ved at sende en mail til ann.agg@mail.dk.

I er også velkomne til at ringe ved spørgsmål på 4162 4232.

Jeg kan også kontaktes via min kontaktformularTilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk