fbpx

1308-skriv-dagbog-og-bliv-lykkelig-art

Skriveterapi

Jeg har udviklet en særlig form for psykoterapi for at støtte dig bedst muligt, når du går i terapi hos mig. Det går ud på, at du arbejder med dine udfordringer gennem samtaleterapi og skriveøvelser, som jeg skræddersyer til dig. Det gør, at du får endnu bedre mulighed for at udforske dig selv, forstå dig selv og ændre det, der ikke fungerer i dit liv.

Jeg støtter dig i at blive klogere på dine følelser, dine bagvedliggende overbevisninger og din måde at være på i verden – og ikke mindst: Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad der skal til, for at du med glæde og stolthed kan udfolde dig som det unikke menneske, du er.

Skriveterapi et fantastisk redskab. Det gælder også, hvis du har svært ved at mærke dig selv, som man ofte har, hvis man har sat sig selv i anden række i meget lang tid. Jeg har udviklet skriveøvelser, som kan skabe god kontakt til dig selv. Ved hjælp af vores samtaler og skriveøvelser lærer du at leve ud fra dig selv og det, der er vigtigt for dig. Sammen baner vi vejen til et sundt selvværd med frihed til selv at bestemme indhold og retning i dit liv.

Dit udbytte af at kombinere skriveterapi med samtaler

  • Du bliver bevidst om dig selv og kan slippe dine uhensigtsmæssige mønstre
  • Du bliver bedre til at tackle problemer
  • Du får en mere klar følelse af mål og mening i dit liv
  • Du bliver bedre til at lytte til dig selv
  • Du bliver mere omsorgsfuld over for dig selv og mindsker stress
  • Du får øje på de positive forandringer du gennemgår

NB! Skriveterapi kræver ingen forudsætninger. Du behøver slet ikke være god til at skrive for at lave skriveøvelser, når du går i terapi.

Spar tid og få optimalt udbytte af din terapi

Det er nogle gange let at falde tilbage i gamle uhensigtsmæssige mønstre, når man kommer hjem fra en times terapi. Måske fortsætter man med at undertrykke sig selv og sine egne behov for at gøre alle andre tilpas.

Jeg slipper dig ikke, men støtter dig blidt og effektivt hele vejen.

Jeg hjælper dig med at blive ved med at arbejde med det, der er vigtigt for dig – også når du ikke sidder over for mig i terapilokalet. For når du går hjem efter terapien, har du hver gang skriveøvelser med, som jeg har skræddersyet til dig. På den måde bliver du på sporet og fortsætter en sund udvikling i din hverdag. Eller sagt på en anden måde: Du er også i terapi mellem de gange, vi mødes, fordi du laver særlige skriveøvelser. Det betyder, at du langt hurtigere bevæger dig i en gunstig retning i din personlige udvikling og kan slippe dine mønstre med fx at nedprioritere dig selv for at gøre andre tilpas.

De skriveøvelser, jeg giver dig, kan du som regel udføre på 15 minutter dagligt, og nogle af dem behøver du ikke lave hver dag for at få udbytte. Du får meget ud af at skrive i betragtning af, hvor kort tid du behøver at bruge på at skrive.

Klienterne siger

”Jeg har gået en del i terapi, men har ikke rykket mig så meget, som jeg har hos Annette. Det, at hun både har mig i terapi og giver mig skriveøvelser med hjem, har gjort, at jeg endelig føler, at der sker noget og ikke længere sidder fast i rollen som hende, der altid står til rådighed for andre. Jeg er blevet meget bedre til at tage hensyn til mig selv og er ikke længere trist og frustreret, som jeg var før.”
– Bettina, 62 år

”Jeg har haft det med at bekymre mig om alt muligt. Sagde jeg nu noget forkert? Hvad har jeg gjort galt? Hvordan skal det dog gå? Hos Annette fandt jeg ud af, hvorfor jeg har brugt så meget krudt og tid på at bekymre mig. Men ikke kun det, jeg har også fået redskaber til at bekymre mig mindre. Rigtig gode skriveøvelser og en fantastisk samtalepartner! Tak for at du har hjulpet mig til at få ro i sindet og være en mere overskudsagtig udgave af mig selv.”
– Pernille, 42 år

Artikler online om skriveterapi

Berlingske: Skriv dagbog og lær dig selv at kende

Femina: Derfor skal du skrive dagbog

Alt for damerne: Derfor bliver du gladere af at skrive dagbog

Søndagsavisen: Derfor skal du skrive dagbog

Kristeligt Dagblad: Dagbogen er en ven i papirform

Jyllandsposten: Dagbogen gør comeback med humørikoner og chatrobotBook tid online