fbpx


Af: Annette Aggerbeck

Forlag: Respekta

Pris: 270 kr. inkl. forsendelse

Udkommer 8. april 2021

Skriveterapi for pårørende

Denne bog er for dig, der har brug for støtte i en svær tid som omsorgsgiver til en kronisk syg eller ulykkesramt. Skriveterapi kan være en fantastisk hjælp, fordi du ved at skrive om dine tanker og følelser får større overskud og glæde i dit liv. Du bliver mere robust i din omsorgsrolle. Det kommer ikke kun dig til gavn, men smitter også positivt af på den, du yder omsorg.

I hvert kapitel får du brugbare konkrete forslag til, hvordan du kan:

  • håndtere dine bekymringer
  • bearbejde ubehagelige oplevelser
  • vække din glæde og taknemmelighed
  • tackle problemer med familien
  • arbejde med forbudte tanker og følelser

… og meget mere

Bogen kommer ind på en række områder, der er særlige for pårørende, hvor du får masser af skriveøvelser og inspiration fra andre pårørende, der har haft gavn af øvelserne.

”Skriveøvelserne har gjort mig fokuseret. Jeg kan bedre forholde mig til min mands situation, min familie, mine venner, mit liv som pårørende og mig selv. Hold da op! Det er så givtigt at skrive!”

– Lilan, pårørende ægtefælle

Et redskab for livet!

Skriveterapi er et redskab for livet og kan passes ind i selv den mest krævende hverdag. Du behøver slet ikke være god til at skrive for at lave de mange skriveøvelser i bogen Skriveterapi for pårørende. Og du kan skrive derhjemme. Ved at skrive i så kort tid som 15 minutter ad gangen, kan du få et godt udbytte.

Adskillige undersøgelser viser, at det er gavnligt for vores psykiske og fysiske helbred at skrive om vores tanker og følelser. Vi kan fx blive mindre angste og deprimerede af at skrive, ligesom vi kan styrke vores arbejdshukommelse og sove bedre. Skriveterapi styrker også vores immunforsvar, så vi ikke så ofte bliver syge.

Om forfatteren Annette Aggerbeck:

Annette Aggerbeck er eksamineret psykoterapeut med speciale i skriveterapi og forfatter af bogen Skriveterapi – din guide til personlig vækst. Annette er også uddannet journalist og har skrevet om psykologi i mange år. Til daglig arbejder hun som psykoterapeut og freelancejournalist. Hun startede sit arbejdsliv som cand.jur. i Justitsministeriet.

Annette har haft demens i familien og kender personligt til udfordringerne som pårørende. Hun afholder blandt andet gruppeforløb, hvor pårørende laver skriveøvelser i kombination med samtaler og korte meditationer. Denne bog bygger blandt andet på hendes erfaringer fra disse grupper, men også fra skriveterapeutiske forløb med individuelle klienter.

Læs mere om Annette Aggerbeck

Skriveterapi for pårørende

… udkommer 8. april 2021. Du kan allerede nu sikre dig bogen. Oplys dit navn, adresse og mobilnummer ved bestilling, så vil du få bogen tilsendt, så snart den er trykt.

Bestil bogen

Pris: 270 kr. inkl. forsendelseBook tid online