fbpx

Skriveterapi - din guide til personlig vækst

Skriveterapi – din guide til personlig vækst

Af: Annette Aggerbeck

Forlag: Respekta (oprindeligt Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck)

Pris: 270 kr. inkl. forsendelse

Skriveterapi er et enkelt og genialt redskab til selvudvikling og en sikker vej til at lære dig selv bedre at kende. Ved at skrive om dine tanker og følelser, kan du opnå langt større selvaccept og tilfredshed i livet.

Bogens værktøjer og skriveøvelser hjælper dig med at:

  • Tackle dine problemer og finde løsninger
  • Blive mere omsorgsfuld og støttende over for dig selv
  • Få en klarere følelse af mål og mening med dit liv
  • Bryde uhensigtsmæssige vaner og destruktive mønstre
  • Blive gladere og få mere overskud

Skriveterapi er en billig og ligetil måde at komme af med sine tanker om stort og småt – og at komme i god kontakt med dig selv og dine inderste ønsker og behov. Bogen tager dig i hånden, viser dig hvordan og hvorfor. Du får masser af inspiration, konkrete øvelser og illustrative cases. Når du har læst denne bog, vil dine fingre klø efter at komme i gang!

Køb bogen

Skriveterapi gør dig sund!

Adskillige undersøgelser har vist, at det er godt for både vores psykiske og fysiske helbred at skrive om vores inderste tanker og følelser.

Vi kan fx blive mindre angste og mindre deprimerede af at skrive, ligesom vi kan forbedre vores arbejdshukommelse, mindske søvnproblemer, få bedre karakterer i skolen, opnå bedre sportsresultater og hurtigere finde et nyt job efter at være blevet afskediget.

At skrive styrker immunforsvaret, så du ikke så ofte bliver syg. Undersøgelser viser desuden, at skriveterapi er gavnligt ved for højt blodtryk og kan forbedre lungefunktionen ved astma og KOL. Kræftpatienter oplever desuden færre smerter og kommer bedre igennem deres sygdomsforløb. Det er blot nogle af de mange undersøgelse af, hvad det kan gøre ved os at skrive.

Skriveterapi kræver ingen forudsætninger. Du behøver hverken have en forfatter i maven eller være god til at skrive. Hvis du ønsker et udbytte af skriveterapi er så kort tid som at skrive 15 minutter ad gangen nok. Det viser utallige studier.

Skriveterapi er et redskab, du kan have stor glæde af resten af dit liv.

Skriveterapi – din guide til personlig vækst

… kan købes hos boghandlere og via forfatteren Annette Aggerbeck. Send en mail til annette@aggerbeck-terapi.dk med navn, adresse og mobilnummer, så sender jeg dig bogen.

Pris: 270 kr. inkl. forsendelse

Lektørudtalelse:

“En rigtig fin bog til personlig vækst. Gennemarbejdet og godt skrevet.” 

Om forfatteren:

Annette Aggerbeck er eksamineret psykoterapeut og specialist i skriveterapi. Annette er desuden uddannet journalist og har skrevet om psykologi i mange år. Til daglig arbejder hun som psykoterapeut og freelancejournalist. Hun startede sit arbejdsliv som cand.jur. i Justitsministeriet.

Det siger læserne om bogen:

”Den er så fantastisk den bog – også fantastiske øvelser, som har hjulpet mig rigtig meget. En bog jeg er meget glad for”– Helle

”Jeg er i gang med at læse bogen og for første gang, jeg nogensinde kan huske, har jeg ikke snydt med at starte bagfra, som jeg plejer. Fantastisk bog og det kribler til at komme i gang. Er på side 153 i bogen, og hvor skal jeg starte med øvelserne, for de er spændende alle sammen!” – Lene

”Jeg bruger ofte bogens øvelser, og det hjælper mig meget. Super fin bog!” – Rikke

”Jeg har været rigtig glad for at gå i terapi hos Annette, som gav mig skriveøvelser, der var spot on. Efter min terapi er afsluttet, laver jeg ofte skriveøvelser fra den bog, jeg fik af Annette. Jeg kan altid finde en øvelse, som jeg kan bruge. De er godt beskrevet og nemme at gå til. Jeg er sikker på, at jeg bliver ved med at skrive fremover, for det gør en kæmpe forskel at få kigget på mig selv.” – Hanne

Anmeldelser af bogen Skriveterapi – din guide til personlig vækst:

http://www.bogvaegten.dk/skriveterapi/

http://forestillingomparadis.blogspot.com/2016/03/annette-aggerbeck-skriveterapi.html

http://bognorden.blogspot.com/2017/02/skriveterapi-din-guide-til-personlig.html

https://thejulesrules.dk/skriveterapi-af-annette-aggerbeck/

Læs mere om skriveterapi:

Artikler om Skriveterapi – din guide til personlig vækst:

Skive Folkeblad: Dagbog er effektiv terapi (.pdf)

Liv & Sjæl: Skriv dagbog – og få optimalt udbytte ved at lave dialoger (.pdf)

Søndag: Derfor er det sundt at skrive dagbog (.pdf)

IN: Kære Dagbog

Psykologi: Skriv dagbog og bliv klogere på dig selv! (.pdf)

SINDbladet: At være skabende og i krise kan godt gå hånd i hånd, Sindbladet (.pdf)Book tid online