fbpx
Skilsmissegrupper


Nyhed!

 

Skilsmisse:

Gruppe for kvinder

 

Er du ved at blive skilt, eller har du brug for støtte til at komme videre efter din skilsmisse

– så er dette gruppen for dig.

ID-100234582

At stå midt i en skilsmisse kan være meget krævende og psykisk udmattende med masser af praktiske, økonomiske og juridiske udfordringer. En skilsmisse kan udløse en krise med meget intense følelser som vrede og sorg. Efter skilsmissen føler du dig måske helt tom indeni. Du skal til at få en ny hverdag til at fungere og finde ud af, hvordan du vil forme dit liv, hvordan du skal forholde dig til eksmanden og en lang række andre ting. Mange skilte kvinder føler sig ensomme og udfordrede på deres identitet. Måske har du svært ved at finde ud af, hvad du vil, og hvad der gør dig glad. Du savner mål og mening.

I skilsmissegruppen har du mulighed for at dele dine oplevelser og erfaringer med andre i samme situation. Du vil opleve, at du ikke er alene med det, du sidder med, og vil få håb og inspiration ved at høre om de andres erfaringer og være vidne til deres terapeutiske arbejde.

Du vælger selv, hvad du ønsker at dele med gruppens deltagere, og hvad du vil arbejde med.  Du er i et trygt rum, hvor alle har tavshedspligt. Som eksamineret psykoterapeut støtter jeg dig i at komme godt videre i dit liv. Jeg kender ikke kun til de psykiske udfordringer ved at blive skilt, men også de juridiske, da jeg også er uddannet jurist. Jeg har desuden selv erfaring fra egen skilsmisse efter 25 års samliv.

I løbet at gruppeterapien og imellem de gange, vi mødes, vil du få mulighed for at arbejde med dig selv ved at skrive dagbog. Jeg vil således give dig skriveterapeutiske redskaber, som du kan have stor glæde af i din personlige proces.

 

Hvornår og hvordan:
Hver anden tirsdag fra kl. 19-21, i alt 4 gange. Der er plads til 8 deltagere, og gruppen mødes første gang, når der er nok tilmeldte.

 

Hvor:
Aggerbeck Terapi
Hovedgaden 55B, 2. Sal
2970 Hørsholm

 

Pris:
Da det er et pilotprojekt, får du det til stærkt reduceret pris, nemlig 2.000 kr. (inkl. moms). Det indebærer, at du skal være indstillet på at komme med en udtalelse om forløbet, som vil blive anonymiseret.

 

For hvem:
Kvinder, der er midt i et skilsmisseforløb, eller som har brug for støtte til at komme videre efter en skilsmisse.

 

Tilmelding:
Skriv til ann.agg@mail.dk eller ring på 41 62 42 32. Der er mulighed for at supplere gruppeterapien med individuelle timer. Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.

 

 

 Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk