fbpx

Psykoterapi i Hørsholm

Få hjælp til at finde balancen mellem
hensynet til dig selv og andre

Psykoterapi – hvorfor vælge det? Det er ikke alt, vi kan klare selv. Nogle gange har vi brug for hjælp. Hvis du har været vant til at sørge for den gode stemning, tilpasse dig andre og lade dem overskride dine grænser i mange år, kan det være svært at ændre på egen hånd. Du kan være selvkritisk og føle dig utilstrækkelig, værdiløs, stresset, trist, deprimeret, angst, ensom… Ensom fordi du længes efter at blive forstået og respekteret og føler dig meget alene med det hele. Måske er du ved at drukne i stærke følelser, eller du har svært ved at mærke, hvad du føler.

Du kan have brug for hjælp til at håndtere udfordringer i forhold til partner, børn, familie, venner eller kolleger. Du kan også have brug for hjælp til at finde troen på dig selv og få lettere ved at træffe beslutninger, der er gode for dig. Uanset om du er i krise, har særlige udfordringer i dit liv eller går rundt med en fornemmelse af, at dit liv kan blive bedre, kan individuel psykoterapi være løsningen. Psykoterapi kan fremme god kontakt med dig selv, dine inderste ønsker og behov. Du kan ved at gå i terapi lære at leve mere i overensstemmelse med dig selv og sætte grænser med god samvittighed.

Jeg arbejder helhedsorienteret, dvs. at vi undervejs i terapien har fokus på dine tanker, følelser og kropsfornemmelser. Jeg tager udgangspunkt i dine oplevelser her og nu. Ved at blive mødt som den person du er, vil du få de bedste betingelser for at lære dig selv bedre at kende og udvikle dig som menneske.

Det er vigtigt for mig at møde dig respektfuldt, empatisk og med blik for, at vi er forskellige og dermed unikke som mennesker.

Du får et unikt terapiforløb

Det særlige ved mig som din terapeut er, at du ikke kun er i psykoterapi, når vi sidder over for hinanden i min hyggelige klinik. Du er i terapi hele tiden – også mellem de gange vi mødes. Det er du, fordi jeg sørger for, at du får skriveøvelser med hjem hver gang, du har været i samtaleterapi hos mig, hvis du ønsker det. På den måde kan du arbejde videre med det, vi har talt om, så du ikke bare går hjem og glemmer alt om det, til næste gang vi ses. De skriveøvelser, jeg giver dig, skræddersyer jeg, så de passer til netop de udfordringer, som du har.

Fordi du kan vælge at skrive derhjemme, efter hver gang du har været i terapi, mærker du tydeligt, at du rykker dig fra gang til gang. Det er min erfaring, at terapi kombineret med skriveøvelser gør, at man som regel behøver færre terapitimer, fordi man hurtigere får det bedre. Det er vigtigt for mig at understrege, at du hverken behøver at kunne lide at skrive eller være god til at skrive for at vælge terapi med skriveøvelser. Når du først er begyndt at lave skriveøvelser, har du fået en god vane, som du ikke vil lægge fra dig igen. Du har fået dig en ven for livet i dine skriverier.

Bestil en tid

Du kan bestille tid via mit bookingsystem

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en mail. Jeg besvarer mails flere gange dagligt.

E-mail: annette@aggerbeck-terapi.dk

Du kan også ringe til mig på hverdage mellem kl. 8 og 18. Hvis jeg er optaget, kan du lægge en besked eller sende en sms, og så ringer jeg tilbage, så snart jeg kan.

Mobil: 4162 4232

Sådan foregår individuel psykoterapi hos mig

Når vi mødes første gang, giver jeg dig min bog Skriveterapi – din guide til personlig vækst og en notesbog, du kan skrive i. Sammen afdækker vi dine udfordringer, og vi fastlægger et mål, som jeg støtter dig i at arbejde henimod. Før du går hjem, får du en eller flere skriveøvelser med dig, og dermed har du redskaber, du kan bruge, til næste gang vi ses. Jeg kan også give dig andre redskaber, som kan hjælpe dig i hverdagen.

Læs mere om priser og mulighed for klippekort

Min klinik ligger centralt i Hørsholm i Nordsjælland, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil.

Læs også min blog, hvor jeg skriver om emner som selvværd, angst, depression, skilsmisse, stress, overansvarlighed, ensomhed, perfektionisme og meget mere. Du kan læse bloggen herBook tid online