fbpx
Profil

Om Annette Aggerbeck
Psykoterapeut MPF og skriveterapeut

Jeg er eksamineret psykoterapeut MPF og har en fireårig uddannelse fra EFT-instituttet. Jeg har speciale i Emotions-Fokuseret Terapi (EFT), som især handler om at forstå og forandre ubehagelige følelser. EFT er forskningsbaseret og viser gode langtidsholdbare resultater, blandt andet ved depression.

Jeg har udviklet skriveterapi, som er en terapiform, hvor du får særlige skriveteknikker og øvelser, der sætter skub i din personlige udvikling. Jeg tilbyder samtaleterapi kombineret med skriveterapi, der gør, at du får endnu mere ud af at gå i terapi.

Jeg er forfatter af bogen ”Skriveterapi – din guide til personlig vækst” (Nyt Nordisk Forlag).

Læs mere om skriveterapi

I snart 20 år har jeg beskæftiget mig med psykologi, idet jeg også som freelancejournalist i mange år har skrevet artikler om psykologiske emner.

Jeg er oprindelig uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har arbejdet som jurist i 10 år, blandt andet i Justitsministeriet. Jeg har sidenhen også uddannet mig til journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Min klinik finder du på Hovedgaden i Hørsholm, hvor jeg tilbyder individuel psykoterapi. Jeg arbejder ud fra et humanistisk eksistentielt menneskesyn og den fænomenologiske metode – det vil sige, at vi i psykoterapien tager udgangspunkt i det, der er her og nu.

Jeg medlem af Psykoterapeutforeningen og er underlagt foreningens etiske regler. Det betyder blandt andet, at jeg har tavshedspligt.

Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk