fbpx
Psykoterapi


Hvorfor vælge individuel psykoterapi?

Det er ikke alt, vi kan klare selv. Nogle gange har vi brug for hjælp. Uanset om du er i krise, har udfordringer i dit liv eller går rundt med en fornemmelse af, at dit liv kan blive bedre, kan individuel terapi være løsningen. Terapi kan fremme god kontakt med dig selv, dine inderste ønsker og behov.

De fleste af os søger individuel terapi, fordi vi oplever følelsesmæssig smerte. Men det kan også være et ønske om at forstå sig selv bedre og gennemgå en personlig udvikling.

Mine klienter fortæller ofte, at de føler sig stressede, ensomme, angste og/eller triste. Nogle er ved at drukne i stærke følelser, mens andre har svært ved at mærke, hvad de føler. Jeg har også mange klienter, der har udfordringer i forhold til partner, børn, familie, venner eller kolleger.

Særlige udfordringer kan for eksempel være skilsmisse eller dødsfald. Man kan have en oplevelse af, at livet er sat på standby efter en skilsmisse, hvor man har brug for at finde en ny identitet som single. Eller det kan være dødsfald i den nære familie, alvorlig sygdom eller traumatiske oplevelser, der har sat sine spor og gør det svært at leve med lethed og glæde.

Fortiden kan kaste lange skygger over nutiden og gøre det nødvendigt at få bearbejdet tidligere vanskelige oplevelser. At være selvkritisk er også en hyppig årsag til, at jeg bliver søgt som terapeut, da det kan være meget hæmmende for livskvaliteten.

Det er vigtigt for mig at møde dig empatisk og med blik for, at vi er forskellige og dermed unikke som mennesker. Sammen afdækker vi dine ønsker om forandring. Jeg støtter dig i at finde ind til dine ressourcer og styrker, så du kan bevæge dig mod et meningsfuldt liv, der føles nemmere og mere glædesfyldt.

Psykoterapi er en meget effektiv måde at beskæftige sig med eksistentielle og psykologiske problemstillinger på. Undervejs i terapien vil vi have fokus på dine tanker, følelser og kropsfornemmelser.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret og fænomenologisk – det vil sige, at jeg tager udgangspunkt i dine oplevelser her og nu. Ved at blive mødt som den person du er, vil du få de bedste betingelser for at lære dig selv bedre at kende og udvikle dig som menneske.

Kontakt mig for tidsbestilling ved at sende en mail til ann.agg@mail.dk. Du er også velkommen til at ringe ved spørgsmål på 4162 4232.

Du kan også kontakte mig via min kontaktformular

 

Er du i tvivl om valg af terapeut, eller om du har gavn af terapi?

Book en gratis og uforpligtende telefonsamtale (15 min) ved at sende en sms til 4162 4232 eller en mail til ann.agg@mail.dk

I løbet af den 15 minutter gratis samtale vil du kunne mærke, hvordan kemien er mellem os, og om du ønsker at starte i terapi hos mig.

 

Læs også min blog, hvor jeg skriver om emner som selvværd, angst, depression, skilsmisse, stress, overansvarlighed, ensomhed, perfektionisme og meget mere. Du kan læse bloggen herTilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk