fbpx
Skilsmissegruppe for mænd


Har du det svært efter din skilsmisse?

Så kom og vær med i en skilsmissegruppe for mænd

Har du brug for støtte til at komme videre efter din skilsmisse – så er dette gruppen for dig.

At stå midt i en skilsmisse kan være meget krævende og psykisk udmattende med masser af praktiske, økonomiske og juridiske udfordringer. En skilsmisse kan udløse en krise med meget intense følelser som vrede og sorg. Efter skilsmissen føler du dig måske helt tom indeni. Du skal til at få en ny hverdag til at fungere og finde ud af, hvordan du vil forme dit liv, hvordan du skal forholde dig til din eks og en lang række andre ting.

Mange skilte mænd føler sig ensomme og udfordrede på deres identitet. Måske har du svært ved at finde ud af, hvad du vil, og hvad der gør dig glad. Du savner mål og mening.

I en skilsmissegruppe for mænd har du mulighed for at dele dine oplevelser og erfaringer med andre mænd i samme situation. Du vil opleve, at du ikke er alene med det, du sidder med, og vil få håb og inspiration ved at høre om de andres erfaringer og være vidne til deres terapeutiske arbejde.

Du vælger selv, hvad du ønsker at dele med gruppens deltagere, og hvad du vil arbejde med. Du er i et trygt og fortroligt rum. Som eksamineret psykoterapeut støtter jeg dig i at komme godt videre i dit liv. Jeg kender ikke kun til de psykiske udfordringer ved at blive skilt, men også de juridiske, da jeg også er uddannet jurist. Jeg har desuden selv erfaring fra egen skilsmisse efter 25 års samliv.

I gruppeforløbet og imellem de gange, vi mødes, vil du få mulighed for at arbejde med dig selv ved at skrive dagbog. Jeg vil give dig terapeutiske skriveøvelser, som du kan have stor glæde af i din personlige proces. Hvert møde foregår som en vekslen mellem samtale, små meditationer og skriveøvelser.

Hvornår og hvordan:

Gruppen mødes to timer hver tredje uge. I alt 6 gange.

Der er plads til 8 deltagere, og gruppen mødes første gang, når der er nok tilmeldte.

Hvor:

Aggerbeck Terapi

Hovedgaden 55B, 2. Sal

2970 Hørsholm

Pris:

Man forpligter sig til hele forløbet, der kan betales i to rater, eller samlet 2.500 kr.

For hvem:

Mænd med brug for støtte til at komme godt videre i deres liv efter en skilsmisse.

Tilmelding:

Skriv til ann.agg@mail.dk eller ring på 41 62 42 32. Du har mulighed for at supplere gruppeterapien med individuelle timer. Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk