fbpx
Dagbog for jobsøgende


Få hurtigere job!

Deltag i workshoppen Dagbog for jobsøgende

Forskning viser, at man kommer hurtigere i job, hvis man skriver om sine tanker og følelser undervejs, mens man søger job. Skriveterapi, som det kaldes, når man skriver om sine tanker og følelser, har været genstand for masser af forskning. Denne forskning viser, at man får det bedre psykisk og oplever mindre sygdom af at skrive.

Denne workshop er for dig, der søger job. Du er velkommen, uanset hvor længe du har været jobsøgende.

På workshoppen lærer du at bruge skriveterapi med øvelser specielt tilpasset jobsøgende med det formål at komme i arbejde.

Som ledig kan det være svært at bevare gejsten og motivationen. Jo længere tid, man er uden arbejde, desto mere kan det gå ud over både selvtillid og selvværd. Man risikerer at komme ind i en ond cirkel, hvor man skriver ansøgninger og ved afslag efterhånden føler sig mere og mere inkompetent og uden værdi for arbejdsmarkedet. Det kan betyde, at man skriver dårligere ansøgninger og klarer sig ringere til jobsamtaler, end man ville med sin selvtillid og sit selvværd i behold. Man kan komme til at føle sig så opgivet omkring sin situation, at man ender med kun at gøre det mest nødvendige for at bevare sin ret til dagpenge eller kontanthjælp.

Uanset hvordan du har det som jobsøgende, vil skriveterapi hjælpe dig med at kortlægge og bryde eventuelle uhensigtsmæssige mønstre. Ved hjælp af skriveøvelserne vil du finde ind til dine styrker og ressourcer, så du kan kaste dig ud i arbejdet som jobsøgende med fornyet energi og fremstå som en attraktiv arbejdskraft. I løbet af kurset arbejder vi også med selvomsorg, som blandt andet betyder, at du vil få redskaber til at kunne støtte dig selv bedst muligt og komme bedre igennem en periode i dit liv uden arbejde. Der vil ikke blive arbejdet med, hvordan man skriver ansøgninger. Det er den personlige proces, der er i fokus.

På workshoppen er der højst 10 deltagere, og du vil møde et trygt rum med andre i samme situation. Du vil få skriveøvelser, som er særligt udviklet til jobsøgende, og der vil være små meditationer. Vi vil desuden tale sammen om de emner, vi arbejder med. Det kræver ingen særlige skriveforudsætninger at deltage, andet end at du er nysgerrig på dig selv og interesseret i selvudvikling. Der lægges vægt på, at kurset foregår i en fortrolig og tryg atmosfære, hvor du selv vælger, hvor åben du er omkring dig selv og dit liv. Dog vil du få endnu mere ud af kurset, hvis du vælger at være åben omkring dig selv. Som udgangspunkt er dine skriverier undervejs private, forstået på den måde, at du ikke skal læse højt.

Du får:

  • workshop over flere dage
  • teori om skriveterapi
  • skriveøvelser, du også kan bruge fremadrettet derhjemme
  • meditationer
  • samtale med andre i samme situation, faciliteret af eksam. psykoterapeut
  • bogen “Skriveterapi – din guide til personlig vækst” (værdi 270 kr.)
  • din personlige dagbog til at skrive i

 

Om lederen af Dagbog for jobsøgende:

Kursusansvarlig og lederen af workshoppen er Annette Aggerbeck, der har formidlet psykologi i 18 år – dels som journalist, dels som psykoterapeut, hvor hun foruden terapi også har foredrag, workshops og grupper. Annette har specialiseret sig i skriveterapi og er forfatter af bogen ”Skriveterapi – din guide til personlig vækst” (Nyt Nordisk forlag). Hun har blandt andet afholdt kurser for Journalistforbundets freelancegruppe (dagbog for freelancere), Alzheimerforeningen (dagbog for pårørende til demente) og Hvidovre kommune (dagbog for demente) og holder løbende selvomsorgskurser og workshoppen Dagbog for stressramte i eget regi.

Du kan læse meget mere om skriveterapi her: Skriveterapi

Læs også om workshoppen Dagbog for stressramte

 

Praktiske oplysninger om Dagbog for jobsøgende:

 

Antal deltagere: Op til 10 deltagere

Hvornår: Oprettes løbende

 

Tal med din fagforening, arbejdsløshedskasse eller din socialrådgiver om muligheden for at få dækket din udgift.

 

Mere information og tilmelding:

Skriv til Annette Aggerbeck på mail: ann.agg@mail.dk

Læs mere om skriveterapi herTilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk