Foredrag og workshops


 

Book et foredrag!

 

foto[7]

Foredrag på Bogmessen 2014 om skriveterapi

FullSizeRender[9]

Foredrag om skriveterapi på EFT-Instituttet september 2015

Dagbogen som redskab til personlig vækst

Ved at skrive dagbog kan du sætte skub i din personlige udvikling og gøre dig mere robust over for livets udfordringer. Igennem dagbogen lærer du dig selv at bedre at kende og kan dermed bedre finde ud af, hvad der virker godt for dig, så du kan gøre mere af det. Skriveterapi kan med andre ord gøre dig til et gladere og sundere menneske.

Adskillige undersøgelser har vist, at det er godt for både vores psykiske og fysiske helbred at skrive dagbog om vores inderste tanker og følelser. Forskning understreger, at skriveterapi er særdeles gavnligt ved angst, depression og forskellige fysiske sygdomme, fx oplever patienter med kræft færre smerter, når de skriver dagbog. Skriveterapi kan endvidere hjælpe dig med at få job ved arbejdsledighed, øge dine sportsresultater, hjælpe dig til et varigt vægttab, forbedre din arbejdshukommelse, gøre det letter at få gode karakterer i skolen/på din uddannelse og afhjælpe dine søvnproblemer.

I løbet af dette foredrag giver jeg en introduktion til skriveterapi – jeg vil komme ind på fordelene ved at skrive og den foreliggende forskning på området. Jeg vil give tips til, hvordan man kan få dagbogen til at passe ind i en travl hverdag, samt hvor ofte man skal skrive for at forbedre sit fysiske og psykiske velvære. Jeg vil endvidere komme med gode råd til, hvordan man får et optimalt udbytte af at skrive dagbog, og så vil jeg præsentere nogle af bogens værktøjer.

Alle kan have glæde af skriveterapi, og det kræver ingen særlige forudsætninger – andet end at man er nysgerrig på sig selv.

Foredraget kan skræddersys, så det opfylder netop de behov, I måtte have for at blive klogere på skriveterapi.

Varighed ca. 2 timer (inkl. en øvelse i skriveterapi)

Bookning af foredrag kan ske ved at sende en mail til ann.agg@mail.dkTilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk