fbpx
Blog
Sådan bliver du mere tilfreds


selvværd tilfredsOfte tænker vi på alt det, vi er utilfredse med, og det vi ikke ønsker i vores liv. Alt det, vi kunne tænke os, var anderledes. Jo mere vi tænker sådan, jo mere graver vi os ned i et hul. For tingene bliver ikke anderledes af at tænke på alt det, vi ikke vil. Vi bliver bare mere og mere utilfredse og får endnu sværere ved at ændre noget som helst.

Når du vil ændre noget, er det langt mere konstruktivt at forestille dig det, du kunne tænke dig, i stedet for det, du ikke kunne tænke dig.

Se for dig, hvordan det vil være for dig, hvis du kunne få det, som du dybest set ønsker. Det er dine positive drømme, der trækker dig i den rigtige retning og fremad.

Når du tager dig selv i at tænke på noget, du ikke vil, så stop op og skift fokus.

Brug i stedet tid på at tænke på, hvad du vil og tro på det så meget, at du føler, at det er muligt. Når du tror på, at det, du vil, er muligt, kan du træffe valg og foretage handlinger, der bringer dig tættere og tættere på det.

Det handler om at skifte mindset og skabe sig det liv, du ønsker.

Start allerede i dag med at forestille dig, hvordan du ønsker din dag vil ende. Tro så på, at det bliver, som du ønsker. Intet kan hindre dig at skabe den dag, du gerne vil have.

Har du brug for hjælp til at skifte mindset, så kontakt mig: Mail til Annette Aggerbeck

Jeg holder også workshops, hvor du kan lære det. Kom på dagbogs-workshoppen Ro, glæde og balance. Her arbejder vi blandt andet med at skifte fokus.

Jeg vil med på workshoppen: tilmeld mig

Læs mere her: Foredrag og workshops

Værsgo' at dele


Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Book tid online