fbpx
Blog
Kan du heller ikke holde op med at please andre?


skrive om at please andre

Det er ikke så nemt at lade være med at please andre!

Vi vil så gerne ændre det, der ikke fungerer i vores liv. Men det kan være svært. Vi beslutter os måske for at holde op med at please andre og tage mere hensyn til os selv. Eller at nu vil vi holde op med at bekymre os og lade være med at tage alting så tungt. Problemet er bare, at vi har gjort det så længe, at vi automatisk kommer til at tage mere hensyn til alle andre end os selv.

Vi kan ikke holde op med at please andre. Og før vi ved af det, er vi igen druknet i bekymringer, og synes det hele er svært.

 

At ændre indgroede vaner som please andre og bekymre sig kræver, at du er bevidst om, hvad du har gang i. Alene beslutningen om at ville forandre det, der ikke fungerer for dig, er ikke nok. Du er nødt til at holde øje med dig selv. Og du har brug for nogle redskaber.

Få øje på hvad du har gang i

De redskaber kan jeg give dig. Jeg har udviklet skriveterapi, der går ud på at skrive om sine tanker og følelser ved hjælp af særlige skriveteknikker og øvelser. Når du går i terapi hos mig for at få hjælp til at ændre dine mønstre, får du skriveøvelser med hjem hver gang, som jeg laver specielt til dig. Skriveøvelserne sætter dig i stand til at få øje på dig selv i dagligdagen, så du opdager, hvad du har gang i.

Bestil tid online

Du opdager måske, at du har sagt ja til noget, du ikke har lyst til, når det kommer til stykket. Eller du opdager, at du har taget for meget ansvar for en situation, som ikke var dit ansvar alene. Det er vigtigt at blive bevidst om dig selv. Uden bevidsthed om hvad du tænker, føler og gør, er det svært at ændre noget.

Er du interesseret i at høre mere om skriveterapi, så er du velkommen til mit gratis webinar.

Tilmeld dig via dette link: https://event.webinarjam.com/register/1/oxp63hw

Kærligst Annette Aggerbeck

Værsgo' at dele


Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Book tid online