fbpx
Blog
Sådan kan du løse dine problemer


Dagbog til problemløsning

Det er ofte meget lettere at løse andres problemer end vores egne. Typisk kommer problemer, som vi har svært ved at løse, til at fylde meget. Og vi bruger tit masser af energi på at forsøge at tænke os til en løsning ved at tænke de samme tanker igen og igen uden at komme et resultat nærmere. Energi som vi kunne have brugt på noget sjovere.

Når det ofte er lettere at løse andres problemer, skyldes det blandt andet, at vi ikke er så sovset ind i følelser, men at vi har en følelsesmæssig distance, der gør, at vi kan se mere nøgternt på andres problemer.

Skriv, skriv, skriv…

 

Alene det at skrive om sine problemer kan gøre det lettere at løse dem. Når du skriver om de tanker og følelser, der knytter sig til et problem, får du nemlig skabt den nødvendige følelsesmæssige distance, der gør det muligt at se dit problem udefra og dermed se mere klart.

En anden fordel ved at skrive om problemer er, at vi ikke kan skrive lige så hurtigt, som vi tænker. Ofte er vores tanker meget springende, og vi får ikke tænkt en tanke til ende, før en ny melder sig. Men ved at skrive sætter vi automatisk tempoet ned, og det gør, at vi kan få gennemarbejdet problemet i detaljer. Det er langt mere konstruktivt at skrive om sine problemer end at tænkte sporadisk og ustruktureret på dem mange gange dagligt.

Vil du også få indblik i, hvad en dagbog kan gøre for dig, så kom til gratis introaften onsdag 7. marts fra kl. 17-19 hos Aggerbeck Terapi på Hovedgaden 55B, 2.sal, 2970 Hørsholm.

I løbet af aftenen får du også tips til, hvordan du får størst udbytte af en dagbog samt et par smagsprøver på skriveøvelser.

Det kræver tilmelding at deltage, da der kun er et begrænset antal pladser!

Meld dig til gratis introaften i skriveterapi (dagbog) her

Værsgo' at dele


Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Book tid online