fbpx
Blog
Foredrag og Workshops


Jeg brænder for at hjælpe dig til at få det allerbedste ud af dit liv, at føle glæde hver dag og opleve, at du er unik og værdifuld, præcis som du er.

Jeg holder både foredrag i eget regi og kommer også gerne ud og holder et oplæg i  virksomheder, foreninger, institutioner, skoler osv. Jeg er også uddannet journalist, og jeg har lang erfaring i at nå min målgruppe med relevant og brugbar information.

 

Book et foredrag ved at skrive til ann.agg@mail.dk eller ringe på 4162 4232.

Du er også meget velkommen til at skrive til mig eller ringe, hvis du har spørgsmål til mine foredrag, eller hvis du har særlige ønsker om andre foredrag.

 

 

FOREDRAG

Foredrag: Dagbogen som redskab til personlig vækst

Ved at skrive dagbog kan du sætte skub i din personlige udvikling og gøre dig mere robust over for livets udfordringer. Igennem dagbogen lærer du dig selv at bedre at kende og kan dermed bedre finde ud af, hvad der virker godt for dig, så du kan gøre mere af det. Skriveterapi kan med andre ord gøre dig til et gladere og sundere menneske.

I løbet af dette foredrag giver jeg en introduktion til skriveterapi – jeg vil komme ind på fordelene ved at skrive og den foreliggende forskning på området. Jeg vil give tips til, hvordan man kan få dagbogen til at passe ind i en travl hverdag, samt hvor ofte man skal skrive for at forbedre sit fysiske og psykiske velvære. Jeg vil endvidere komme med gode råd til, hvordan man får et optimalt udbytte af at skrive dagbog, og så vil jeg præsentere nogle af bogens værktøjer.

Alle kan have glæde af skriveterapi, og det kræver ingen særlige forudsætninger – andet end at man er nysgerrig på sig selv.

Varighed ca. 2 timer. Foredraget kan skræddersys, så det opfylder netop de behov, I måtte have for at blive klogere på skriveterapi.

 

Foredrag: Bliv gladere for at være dig!

Lavt selvværd gør dig ikke kun i dårligt humør, men påvirker alle områder af dit liv. Når du ikke føler dig værdifuld, taler du heller ikke pænt til dig selv eller behandler dig selv så godt, som du har fortjent. I dette foredrag vil jeg fortælle dig om, hvad det gør ved dig at have et lavt selvværd. Jeg vil komme ind på årsager til lavt selvværd. Du får masser af ideer til, hvordan du kan arbejde med dig selv for at styrke dit selvværd.

 

Foredrag: Skilsmisse – hvordan kommer jeg godt videre?

Uanset om du er blevet forladt af din ægtefælle, eller du selv har truffet beslutningen om at blive skilt, kan en skilsmisse udløse en eksistentiel krise. Dette foredrag bygger på min viden som psykoterapeut og egen erfaring med skilsmisse efter 25 års samliv. Du vil blandt andet få indblik i følgende:

• Hvorfor skilsmisse kan udløse en eksistentiel krise
• Forskelle på mænd og kvinder
• Hvorfor viden om tilknytning er så vigtig
• Hvordan kommer jeg videre?
• At bruge dagbogen som støtte

 

Foredrag: Voksne børn af alkoholikere

Hvordan har det præget dig at vokse op med alkohol i familien? I løbet af foredraget vil jeg komme ind på de fællesnævnere, der er typiske for voksne børn af alkoholikere – de stiller fx typisk meget høje krav til sig selv, kæmper med et lavt selvværd, går mere op i andres behov end sine egne og er ind imellem uforklarligt triste. Foredraget er for dig, der er vokset op i et hjem med alkoholmisbrug.

Jeg vil fortælle dig om, hvilke konsekvenser det kan have at vokse op i en misbrugsfamilie, og hvad du kan gøre for at få et godt liv som voksen.

 

Jeg holder også foredrag om ensomhed blandt unge og voksne og om stress.

 

Book et foredrag ved at skrive til ann.agg@mail.dk.

WORKSHOPS

Workshop: Ro, balance og glæde

Ro, balance og mere glæde

Sig ja til livet!

Savner du overskud i hverdagen? Har du mange bekymringer og tanker, der fylder? Føler du, at alle kræver noget af dig, og er du ved at være træt af det?

Måske tænker du, at det eneste, der virker for dig, er at tage mindst en måned på retreat et dejligt stille sted. Væk fra vasketøj, madlavning, vanskelige familiemedlemmer og krævende chefer.

Mindre kan gøre det. Du skal have dagligdagen til at fungere bedre.

Du får ikke blot mere energi og overskud i hverdagen efter at have deltaget i workshoppen, men bliver også mere robust over for livets udfordringer. Du lærer at tage bedre vare på dig selv.

Så kom og lær at bruge terapeutiske skriveøvelser som redskab til at skabe mere ro, balance og glæde i din hverdag.

Forskning viser, at det er både fysisk og psykisk sundt for os at skrive terapeutisk – den skriveterapeutiske dagbog styrker immunforsvaret og giver os mere overskud og velvære.

På denne workshop får du masser af skriveøvelser, der baner vejen til dit ubevidste sind og dermed giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende, så du kan gøre mere af det, der virker godt for dig. Der vil være små meditationer undervejs, der også hjælper dig med at mærke dig selv og finde ind til dine behov.

 

Dit udbytte:

  • Du får større selvindsigt
  • Du bliver bedre til at lytte til dig selv og støtte dig selv
  • Du finder dine ressourcer og styrker
  • Du får lettere ved at tackle problemer
  • Du bliver bedre til at sætte grænser

NB! Begrænset antal pladser – plads til 8 deltagere!

Workshoppen afholdes ved min. 5 tilmeldte.

 

Hvornår: oprettes løbende

 

Hvor:
Aggerbeck Terapi
v/eksamineret psykoterapeut MPF Annette Aggerbeck
Hovedgaden 55 B, 2.sal
2970 Hørsholm

For hvem:
Kvinder og mænd i alle aldre

Du behøver ikke være god til at formulere dig, men du skal være indstillet på at arbejde med dig selv ved at skrive.

 

Det siger tidligere deltagere:

“Da jeg startede i dagbogs-gruppen, var jeg meget stresset og ked af det. Der var alt for mange ting, jeg skulle tage stilling til og holde styr på. Jeg følte, at alle krævede noget af mig, og jeg var ikke i stand til at sige fra. I løbet af de gange, vi har mødtes i gruppen for at skrive dagbog, har øvelserne givet mig ny indsigt i mig selv og har ændret min måde at forholde mig til alt det, der stressede mig. Jeg har fået en langt større ro og bedre balance i min hverdag. Jeg har langt om længe forstået, hvor vigtigt det er at tage mig af mig selv og har lært at sige fra, før det bliver for meget for mig. Og det takket være noget så enkelt som at skrive dagbog! Annettes skriveøvelser har været spot on, og jeg er blevet vild med at skrive dagbog. Tak for effektfulde skriveøvelser og værktøjer, som jeg også vil have glæde af fremover!

                                                                                                           – Christina

“Det har virkelig gjort en forskel at deltage i dagbogs-gruppen. Jeg er blevet meget bedre til at mærke mig selv. Før havde jeg ofte svært ved at finde ud af, hvad jeg selv ville og kom derfor ofte til at udmatte mig selv, fordi jeg sagde ja til alt for meget. Dagbogsøvelserne har hjulpet mig til at mærke, hvad jeg vil. Jeg kommer derfor ikke så let til at presse mig selv ud over mine grænser længere. Tak for fantastiske skriveøvelser!”

                                                                                                        – Birgit

 

Pris:
3.200 kr. for hele forløbet (kan betales i to rater).

 

Tilmelding:
Skriv til ann.agg@mail.dk eller ring på 4162 4232 – også hvis du har spørgsmål.

 

Skriveworkshop: Få succes med dine mål!

Har du sat dig et mål, som det kniber med at få gennemført? Eller går det okay nu, men er du bange for at miste motivationen på sigt?

Så gør dig selv top motiveret ved at komme til skriveworkshop. Du får skriveøvelser, der gør dig klogere på dig selv, så du forstår, hvad der skal til, for at du oplever en ægte indre motivation, der holder hele vejen i mål. Få også effektive redskaber med hjem, som gør vejen til målet lettere.

NB! Begrænset antal pladser – plads til 8 deltagere!

Hvor:
Aggerbeck Terapi
v/eksamineret psykoterapeut MPF Annette Aggerbeck
Hovedgaden 55 B, 2.sal
2970 Hørsholm

For hvem:
Kvinder og mænd i alle aldre. Du er velkommen, uanset om du allerede har sat dig et mål, eller du har brug for at få defineret dit mål.

Du behøver ikke være god til at formulere dig, men du skal være indstillet på at arbejde med dig selv ved at skrive.

Tilmelding:
Skriv til ann.agg@mail.dk eller ring på 4162 4232 – også hvis du har spørgsmål.

 

Følg med her på siden, hvis du er interesseret i mine foredrag eller workshops. Siden bliver løbende opdateret.


Book et foredrag!

lecture

Foredrag på Bogmessen 2014 om skriveterapi

Foredrag om skriveterapi på EFT-Instituttet september 2015

Foredrag om skriveterapi på EFT-Instituttet september 2015

Værsgo' at dele


Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Book tid online