fbpx
Blog
Kontakt mig nu, hvis du har brug for terapi.


Som din psykoterapeut i Hørsholm hjælper jeg dig med at forstå dig selv og blive mere opmærksom på, hvordan du lever dit liv. Jeg støtter dig i at blive mere bevidst om, hvordan du forholder dig til dig selv og dine relationer. Alt sammen for at du skal kunne leve det liv, du drømmer om.

Jeg møder dig med forståelse, respekt og empati i et trygt rum. Du vil opleve, at jeg støtter dig i at udvikle personlig styrke ved at fokusere på dine ressourcer. Sammen fjerner vi forhindringerne, så du kan virkeliggøre dit potentiale.

Følg mig også på Facebook

Værsgo' at dele


Tilbage

Vil du have min gratis e-bog?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen 10 gode råd til din dagbog

Husk at tjekke din spambakke, hvis ikke du får en bekræftelsesmail med det samme
Book tid online