fbpx
Blog

Blog

Hvorfor har jeg det svært? Drop det spørgsmål

Hvorfor har jeg det sværtOm at stille de rigtige spørgsmål til dig selv

Når vi har det svært med os selv, begynder vi typisk at lede efter årsagen. Hvorfor har jeg det svært? spørger vi os selv igen og igen. Ofte kan det være svært at finde den præcise årsag. Og jo mere vi prøver at finde mulige grunde, jo mere graver vi os ned i et sort hul. Så spørgsmålet er ikke det rette, for det hjælper dig ikke. Der findes et spørgsmål, som er langt bedre at stille dig selv.

Læs mere

Jeg er for selvkritisk

selvkritiskFor selvkritisk – Lær at støtte dig selv!

Føler du dig ofte utilstrækkelig? Har du tit problemer i forhold til andre? Føler du dig aldrig helt glad? Kan du svare ja på et eller flere af disse spørgsmål, kan en del af forklaringen være, at du er for selvkritisk. Læs med og få tips til, hvordan du kan skrue ned for selvkritikken og i stedet blive bedre til at støtte dig selv.

 

 

 

Læs mere

Hvordan undgår jeg stress?

hvordan undgar jeg stressEr du allerede ved at blive stresset efter ferien?

Efter en dejlig lang og afslappende ferie vender vi ofte tilbage på arbejdet med fornyet energi. At starte på arbejde igen efter ferien kan sammenlignes med at starte med at dyrke sport. Når vi ikke er vant til at løbe og så pludselig løber fem kilometer, risikerer vi, at blive så udmattede og ømme næste dag, at vi helt mister lysten til at løbe. Det samme gælder med arbejdet. Læs med og få tips til, hvordan du bevarer overskud og glæde i din arbejdsdag.

Læs mere