fbpx
Blog

Blog

Lider du af julestress? Så hold op med at please andre

julestress

Det er ikke din opgave at gøre alle tilpas! Sådan undgår du julestress

“Jeg glæder mig til december er overstået” Sådan siger mange, der synes, at julen er en stressende tid. Er du også en af dem, der får julestress, fordi du er mere optaget af, hvad andre forventer, end hvad du selv kan overskue, så læs med.

Læs mere

Føler du dig igen ensom og overbebyrdet? Bryd mønstret

ensom og overbebyrdetFind dig ikke i at være ensom og overbebyrdet!

Anne har i en periode haft det rigtig godt. Hun har følt sig set og forstået, både hjemme og blandt kollegerne på jobbet. Men så ødelægger hun det for sig selv. Så snart hun føler sig godt tilpas og har lidt overskud, giver hun sig til at arrangere parmiddage og familiesammenkomster. Og så føler hun sig igen overbebyrdet og ensom, som hun så ofte har gjort i sit voksenliv. Hvorfor er det sådan?

Læs mere

Jeg er træt og trist! Jeg ved ikke hvorfor

træt og tristOm at finde ind til det vigtige, når du er træt og trist

Hvis du føler dig træt og trist, kan det handle om, at du har opgivet noget, der er vigtigt for dig. Måske er du gået på kompromisser i dit parforhold, der dræner dig. Du oplever din partner som bestemmende. Han overruler dine ønsker og trumfer sin vilje igennem. Du orker ikke at tage kampen op, for du ved, at han vil blive ved, indtil han får sin vilje. Her får du gode råd om, hvordan du kan få din livsenergi tilbage.

Læs mere