fbpx
Blog

Jeg er træt og trist! Jeg ved ikke hvorfor

træt og tristOm at finde ind til det vigtige, når du er træt og trist

Hvis du føler dig træt og trist, kan det handle om, at du har opgivet noget, der er vigtigt for dig. Måske er du gået på kompromisser i dit parforhold, der dræner dig. Du oplever din partner som bestemmende. Han overruler dine ønsker og trumfer sin vilje igennem. Du orker ikke at tage kampen op, for du ved, at han vil blive ved, indtil han får sin vilje. Her får du gode råd om, hvordan du kan få din livsenergi tilbage.

Læs mere

Hvorfor har jeg det svært? Drop det spørgsmål

Hvorfor har jeg det sværtOm at stille de rigtige spørgsmål til dig selv

Når vi har det svært med os selv, begynder vi typisk at lede efter årsagen. Hvorfor har jeg det svært? spørger vi os selv igen og igen. Ofte kan det være svært at finde den præcise årsag. Og jo mere vi prøver at finde mulige grunde, jo mere graver vi os ned i et sort hul. Så spørgsmålet er ikke det rette, for det hjælper dig ikke. Der findes et spørgsmål, som er langt bedre at stille dig selv.

Læs mere

Jeg er for selvkritisk

selvkritiskFor selvkritisk – Lær at støtte dig selv!

Føler du dig ofte utilstrækkelig? Har du tit problemer i forhold til andre? Føler du dig aldrig helt glad? Kan du svare ja på et eller flere af disse spørgsmål, kan en del af forklaringen være, at du er for selvkritisk. Læs med og få tips til, hvordan du kan skrue ned for selvkritikken og i stedet blive bedre til at støtte dig selv.

 

 

 

Læs mere

Loading...
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk