fbpx
Blog

Jeg er for selvkritisk

selvkritiskFor selvkritisk – Lær at støtte dig selv!

Føler du dig ofte utilstrækkelig? Har du tit problemer i forhold til andre? Føler du dig aldrig helt glad? Kan du svare ja på et eller flere af disse spørgsmål, kan en del af forklaringen være, at du er for selvkritisk. Læs med og få tips til, hvordan du kan skrue ned for selvkritikken og i stedet blive bedre til at støtte dig selv.

 

 

 

Læs mere

Hvordan undgår jeg stress?

hvordan undgar jeg stressEr du allerede ved at blive stresset efter ferien?

Efter en dejlig lang og afslappende ferie vender vi ofte tilbage på arbejdet med fornyet energi. At starte på arbejde igen efter ferien kan sammenlignes med at starte med at dyrke sport. Når vi ikke er vant til at løbe og så pludselig løber fem kilometer, risikerer vi, at blive så udmattede og ømme næste dag, at vi helt mister lysten til at løbe. Det samme gælder med arbejdet. Læs med og få tips til, hvordan du bevarer overskud og glæde i din arbejdsdag.

Læs mere

Jeg er for empatisk og sensitiv!

empatisk og sensitiv

Få tips til hvordan du undgår at blive drænet for energi som empatisk og sensitiv!

Empatiske mennesker er sensitive. Som et empatisk menneske evner du at sætte dig i andres sted. Du er hurtig til at fornemme, hvordan andre har det følelsesmæssigt.  Men der er også udfordringer ved at være god til at leve sig ind i andre mennesker. Læs med og få tips til din hverdag.

Læs mere

Loading...
Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk