fbpx
Blog

Stress? Det hjælper at føre logbog

stress

Find dig ikke i stress!

Alene det faktum, at vi mennesker er forskellige og reagerer forskelligt på de samme begivenheder, gør, at det er vigtigt at finde ud af, hvad der stresser netop dig. Du kan bruge din dagbog som hjælp til at bearbejde stress, så du kan få mere ro og balance i dit liv. Læs her om hvordan.

Læs mere

Perfektionisme: Gør 2019 til dit uperfekte år!

perfektionismeEr du hård mod dig selv, når du dummer dig? Stiller du skyhøje krav til dig selv? Er du aldrig tilfreds med dine præstationer? Så hop med på den nye trend, som handler om, at vi godt må være uperfekte. 2019 kan blive året, hvor endnu flere af os stopper op og spørger os selv, om vi behøver at gøre alt til perfektion.

 

Læs her om den nye strømning i vores kultur, og hvordan du selv kan slippe tøjlerne.

Læs mere

Skal du være alene i julen?

IMG_4362

Nogle mennesker har en stor familie og meget at holde styr på, når det gælder jul, mens andre ikke aner, hvad de skal stille op med deres jul. Måske er du blevet skilt, og det er din eksmands tur til at være sammen med jeres børn i julen. Eller du har et vanskeligt forhold til din familie, som du har fravalgt. Og så skal du være alene i julen. Og det har du det ikke godt med. Men det behøver ikke være sådan!

Læs mere

Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk