Blog

Har du forladt dig selv?

ensomhed

Vi kan føle os ensomme, selvom vi har familie og venner. Ofte er vi ikke helt klar over, hvorfor vi føler os ensomme. Det er vigtigt at finde ud af, hvad ensomheden handler om  for at få den rigtige hjælp. Der er 3 former for ensomhed, som kan føles ens, men som skal behandles forskelligt i terapi.

Læs mere

Ingen forstår mig!

ingen forstår mig kvindeSom psykoterapeut oplever jeg ofte klienter sige: ”Ingen forstår mig”, når de starter i terapi hos mig. De føler sig ensomme, når andre opfatter dem anderledes, end de ønsker, og derfor ikke bliver mødt som de har behov for.

Måske føler du heller ikke, at andre helt forstår, hvordan det er at være dig. De forstår ikke, hvor svært du har det. Eller hvorfor du gør, som du gør…

Læs mere

Er du ved at drukne i bekymringer, tanker og følelser?

bekymringer, tanker, følelser

Så snart vi har den mindste pause i løbet af dagen, overvældes mange af os af bekymringer, ubehagelige tanker og følelser. Måske er du også en af dem, der tænker rigtig meget over, hvem du er, hvad du vil, og ikke mindst hvorfor du ikke er glad og tilfreds. Efterhånden som tankerne hvirvler rundt, bliver du mere og mere trist, frustreret og energiforladt.

Læs mere

Kontakt

Psykoterapeut Annette Aggerbeck  /  Hovedgaden 55 B, 2.sal  /  2970 Hørsholm /  Tlf. 4162 4232

 www.aggerbeck-terapi.dk   /  Mail: ann.agg@mail.dk